,

მინი სენდვიჩი Nutella® და მარწყვით

2212260-R3L8T8D-650-8

გათვლილია –  20 მინი-სენდვიჩი
1 პორცია = 2 მინი-სენდვიჩი

ინგრედიენტები:

  • პანინის 20 ფუნთუშა
  • 150 გრ. Nutella®
  • 200 გრ. მარწყვი
  • 50 გრ. რიკოტა (თეთრი იტალიური ყველი);
  • შაქრის პუდრა

მომზადების წესი:

  1. გაყავით პანინი ორად. ქვედა ნაწილს წაუსვით ნუტელა. დაამატეთ მარწყვი და რიკოტა. დაადეთ მეორე ნახევარი.
  2. გააცხელეთ პანინი, დააკვირდით რომ ნუტელა არ გადნეს.მიირთვით თბილი

როგორ მოვამზადოთ პანინი?:

ინგრედიენტები:

  • 500 გრ ფქვილო
  • 33გრ შაქარი
  • 7 გრ მარილი
  • 24 გრ კარაქი
  • 240 მლ რძე
  • 33 მლ
  • 17 გრ საფუარი

გამზადების წესი:

  1. ერთმანეთს აურიეთ ყველა ინგრიდიენტი.
  2. ცომისგან გაამზადეთ ბურთები (40გრ) და დატოვეთ 2 საათით.
  3. შედგით ღუმელში 180 °С /15 წუთი.

კომენტარები: